Hdp Gaziantep Milletvekili Adayı Celal Doğan’dan Nto’ya Ziyaret

Hdp Gaziantep Milletvekili Adayı Celal Doğan’dan Nto’ya Ziyaret
Halkların Demokratik Partisi (HDP), Gaziantep Milletvekili Adayı Celal Doğan ve HDP Gaziantep ve Nizip parti yöneticileri Nizip Ticaret Odasına bir ziyaret gerçekleştirdi.Yaklaşan 7 Haziran seçimleri...

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Gaziantep Milletvekili Adayı Celal Doğan ve HDP Gaziantep ve Nizip parti yöneticileri Nizip Ticaret Odasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi HDP’li adaylar ve il, ilçe yöneticileri, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. HDP Gaziantep Millet Vekili Adayı Celal Doğan, Nizip Ticaret Odası’na yaptığı ziyaret sırasındaki konuşmasında, NTO Başkanı Mehmet Özyurt ve çalışma arkadaşlarına, kendilerini bu şekilde sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Bir bölgede asayişin ve huzurun sağlanması için iş adamlarına büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Çünkü çalışan insan ekmeğinin ve huzurunun derdindedir, çalışan bir toplumda hırsızlık, kavga ve benzeri olumsuz olaylar çok nadirdir. Bu anlamda eli öpülesi insan üretendir ve üreticiyi destekleyendir. Tabi bir ülkede huzurun sağlanması için sadece çalışma ve istihdam yetmiyor birbiriyle iyi geçinen ve barış içinde yaşayan halkların da olması gerekir. Biz şu anda belki küçük ve barajı aşma mücadelesi içinde olan bir partiyiz ama idealleri çok büyük olan bir partiyiz. Türkiye’de konuşma yollarının kapanmasını istemiyoruz. HDP’nin parlamentoya girmesi hem demokrasi açısından faydalı hem de Türkiye için çok önemlidir.”

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, NTO bünyesinde hizmette olduğu süre içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ve yapılan faaliyetlerle ilçeye kazandırılan değerler ile ilgili bilgiler vererek, “7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin kardeşlik ortamında geçmesini arzu ediyorum, bu vesileyle Odamıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyor Sayın Başkana adaylık sürecinde başarılar diliyorum” dedi.

NTO Başkanı Özyurt, ziyaret sonunda NTO tarafından hazırlanan Nizip’in sorunları ile çözüm önerilerinin bulunduğu dosyayı ve Nizip Zeytinyağı coğrafi işaret logosunu Celal Doğan’a takdim etti.

Gerçekleşen ziyarete HDP Gaziantep İl Eş Başkanı Murat Karayılan, HDP İlçe Yöneticileri NTO Yönetim Kurulu Başkan Yard.Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri M.Seyit Çeker, A.Kadir Akkuş, M.Ali Karabacak, NTO Meclis Üyeleri Hüseyin Yaprak, Necip Öztürk, NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu katıldı.

HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYI CELAL DOĞAN VE HDP GAZİANTEP VE NİZİP PARTİ YÖNETİCİLERİ NİZİP TİCARET ODASINA BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.