Hdp’den Parti Binasına Yapılan Saldırıya İlişkin Açıklama

Hdp’den Parti Binasına Yapılan Saldırıya İlişkin Açıklama
HDP Genel Merkezi, sabah 04.00 sıralarında kimliği belirsiz şahıslar tarafından parti binasına yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu kendini kaybetmiş zihniyete boyun eğmeyecek, provokasyo...

HDP Genel Merkezi, sabah 04.00 sıralarında kimliği belirsiz şahıslar tarafından parti binasına yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu kendini kaybetmiş zihniyete boyun eğmeyecek, provokasyon peşindeki bu acınası zihniyetin sahiplerinin ülkenin geleceğini karartmasına asla izin vermeyeceğiz" denildi.

HDP Genel Merkezi, sabah 04.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından parti binasına yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Eşitlik, özgürlük, demokrasi, barış ve adalet mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceği belirtilen açıklamada, "Genel Merkez binamız bugün sabaha karşı silahlı saldırıya uğramıştır. Yoldan geçen bir araçtan pompalı tüfekle açılan ateş sonucu parti binamız ve binamızın önünde asılı olan bayraklar zarar görmüştür. O saatte partide görevli olan gece nöbetindeki parti çalışanımız ve güvenlik kulübesindeki polis memurları yara almamıştır. Bu kendini kaybetmiş zihniyete boyun eğmeyecek, provokasyon peşindeki bu acınası zihniyetin sahiplerinin ülkenin geleceğini karartmasına asla izin vermeyeceğiz. Halkların Demokratik Partisi olarak, eşitlik, özgürlük, demokrasi, barış ve adalet mücadelemizi, bu değerlerin gözü kara düşmanlarına karşı tüm alanlarda kararlılıkla sürdüreceğiz. Haziran 2015 seçimlerinde meclise girerek toplumsal barış ve adaletin en büyük güvencesi olacağız. Bu tür provokasyonlarla bizi durduracağını veya yıldıracağını sananlar yanıldıklarını görecekler. Hükümeti seçim güvenliğini sağlaması yönünde uyarıyoruz ve faillerin bir an önce yakalanmasını bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.