Hdp’li Osman Demirci Seçim Meydanlarında Doludizgin

Hdp’li Osman Demirci Seçim Meydanlarında Doludizgin
Seçim çalışmalarını Araban ve Yavuzeli HDP İlçe örgütlerinde devam ettiren HDP Gaziantep Milletvekili aday adayı Osman Demirci 7 Haziran’da Gaziantep’te ikinci parti olmayı hedeflediklerini ifade eder...

Seçim çalışmalarını Araban ve Yavuzeli HDP İlçe örgütlerinde devam ettiren HDP Gaziantep Milletvekili aday adayı Osman Demirci 7 Haziran’da Gaziantep’te ikinci parti olmayı hedeflediklerini ifade ederek “Baraj sorunu olmayan HDP Gaziantep’te ikinci parti olma yolunda ilerliyor” dedi.

Araban ve Yavuzeli HDP İlçe Örgütleriyle ilçelere bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdüren HDP Gaziantep Milletvekili aday adayı Osman Demirci 7 Nisan 2015 tarihinde HDP listelerinde 1.sıra veya 33.sırada yer almasının kendisi için o kadar önemli olmadığını, liste sıralamalarını HDP örgütünün en iyi şekilde yapacağına inandığını söyleyerek 7 Haziran sandığına HDP’nin en iyi şekilde yansıyabilmesi için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Türkiye’nin bütün şehirlerinde HDP’nin yıldızının parladığını da sözlerine ekleyen HDP Gaziantep Milletvekili aday adayı Osman Demirci Gaziantep’te AK Partinin en büyük rakibinin HDP olduğunu iddia etti. HDP’nin Gaziantep’te ikinci parti konumuna geldiğini de sözlerine ekleyen Demirci Türkiye’de hakların savunulduğu, halkların kucaklaştığı tek partinin HDP olduğunu belirtti. Ziyaretler sırasında halkın büyük ilgisini gören Demirci Gaziantep genelindeki seçim çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini de açıkladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.