Hedef 250 Bin Metrekare Parke

Hedef 250 Bin Metrekare Parke
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Senem Ayşe, Yahya Kemal ve Aslanbey mahallerinde devam eden belediye çalışmalarını inceledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Senem Ayşe, Yahya Kemal ve Aslanbey mahallerinde devam eden kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Okay Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürü Ali Üzüm ve teknik ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde görerek bilgi aldı.2014 yılı sonuna kadar tüm merkez mahallelerin sokak ve yol çalışmalarının tamamlanacağı bilgisini basınla paylaşan Necati Okay toplamda hedef olarak 250.000 metrekare kilit parke döşeneceğini belirtti.

Necati Okay mahalle sakini vatandaşlarla da sohbet ederek onların çeşitli sorunlarını dinledi. “Merkez mahallelerimiz de yıl sonuna kadar bakımı yapılmamış tek bir sokak kalmayacak. Seçim öncesi verdiğimiz sözler doğrultusunda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak üzere gece gündüz çalışmalara devam edeceğiz.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu. Semt sakinlerinin iyi dileklerini kabul eden Okay, mahalleleri  dolaşacaklarını ve tüm hizmetleri yerinde inceleyeceklerini belirtti.

654-265.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.