Hekimhan’da Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı

Hekimhan’da Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 7 Haziran’da sandıktan çıkan sonucu çok iyi okuduklarını belirterek, üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptıklarını söyledi.AK Parti’nin devam eden il...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 7 Haziran’da sandıktan çıkan sonucu çok iyi okuduklarını belirterek, üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptıklarını söyledi.

AK Parti’nin devam eden ilçe danışma toplantılarında son durak Hekimhan ilçesi oldu. Çok sayıda partilinin katıldığı danışma toplantısına katılan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, önlerinde bir erken seçim olduğunu ifade ederek, teşkilat olarak bu seçime en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Geride kalan 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan mesajı en güzel şekilde okuduklarını ifade eden Şahin, AK Parti’nin bu noktada üzerine düşeni yaptığını söyledi. AK Parti’nin iktidarı döneminde birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturduğunu vurgulayan Şahin, muhalefet partilerinin rüyalarında bile göremediği hizmetleri AK Parti iktidarlarının yaptığını söyledi. Siyaseti, kendileri için değil bütün insanlık için yaptıklarını belirten Şahin, “Biz siyaseti makam ve mevki için değil kesinlikle insanlarımızın dualarına mazhar olabilmek için yapıyoruz. Yegâne sebebimiz ve varoluş gerekçemiz de zaten budur” dedi

7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan tabloda tek hiçbir partinin tek başına iktidara gelecek çoğunluğa kavuşamadığını dile getiren Şahin, bir koalisyon süreci yaşadıklarını belirtti. Şahin, “Bu süreç içerisinde maalesef sırtlanlar gibi, aç kurtlar gibi pusuda bekleyen bazı mihraklar ve bir takım emperyalist güç odakları buradaki piyonları vasıtasıyla tekrar ülkeyi kana bulamanın hesabı içerisinde oldular. Aramıza nifak sokmaya çalıştılar, birliğimize beraberliğimize ve istikrarımıza göz diktiler. Kesinlikle biz inşallah bunlarında tümünün üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Koalisyon görüşmeleri sırasında AK Parti’nin elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade eden Şahin, “Rabbim şahit. Hiçbir zaman için bu ülke insanlarının değerleri ile barışık olmayan ve bu ülkenin tarihi, ecdadı, inançları ile arası iyi olmayan bazı unsurlarla koalisyon yapılmasını ben şahsen içime sindirmedim, sindiremezdi de. Ama nihayetinde zaten gelmiş olduğumuz noktayı biliyorsunuz. Bu ülkede ana muhalefet partisi olmuş ama darbe dönemlerinin dışında bu necip milletin hiçbir zaman için teveccühüne mazhar olamayan CHP var. Bunların iktidarda bulunmuş olduğu kısa süreçler içerisinde yerel yönetimlerde özellikle neler yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Yani bizim bunlarla zaten bir araya gelme şansımız olmazdı” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ HEKİMHAN İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.