Hekimoğlu Mayıs’ta Kongre Çağrısı Yaptı

Hekimoğlu Mayıs’ta Kongre Çağrısı Yaptı
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu’na mayıs ayında kongreye gitmesi çağrısında bulundu.1967 Trabzonsporlular Derneği, 5. kez düzenlediği kahvaltılı toplantısında Trabzonsp...

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu’na mayıs ayında kongreye gitmesi çağrısında bulundu.

1967 Trabzonsporlular Derneği, 5. kez düzenlediği kahvaltılı toplantısında Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, eski futbolcu Ali Kemal Denizci ve eski yönetici Yusuf Reha Alp’i ağırladı. Toplantıya ayrıca İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden istifa etmiş olan Ufuk Bozoğlu, dernek yöneticileri ve basın mensupları da katıldı.

Dernek başkanı Alaettin Hatayoğlu yaptığı açılış konuşmasında en eski Trabzonspor derneği olduklarını, daha önce muhtelif başkanlara açık destek verdiklerini ancak aynı başkanlara gerektiğinde en sert eleştirilerde bulunmaktan da çekinmediklerini anlattı.

Celil Hekimoğlu da başkan Hacıosmanoğlu’na kongre çağrısında bulundu. Hekimoğlu şöyle konuştu:

"Mayıs ayında kongre yapılmalı. Yeni sezona da bu kaos ortamında girersek bir yılı daha kaybederiz. Böyle bir lüksümüz yok. Eğer Sayın Hacıosmanoğlu yeni bir yönetimle seçilirse yoluna devam eder, biz de saygı duyarız."

1967 TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ BAŞKANI ALAETTİN HATAYOĞLU, 5. KEZ DÜZENLEDİĞİ KAHVALTILI TOPLANTIDA TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYI CELİL HEKİMOĞLU, ESKİ FUTBOLCU ALİ KEMAL DENİZCİ VE ESKİ YÖNETİCİ YUSUF REHA ALP’İ AĞIRLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.