Hepsi Deniz Kabuğundan

Hepsi Deniz Kabuğundan
Ordu’da deniz kabuklarından oluşturduğu süs eşyaları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Perşembe ilçesinde yaşayan süsleme sanatçısı Özcan Doğan, deniz kabuklarından yaptığı süs eşyaları görenlerin be...

Ordu’da deniz kabuklarından oluşturduğu süs eşyaları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Perşembe ilçesinde yaşayan süsleme sanatçısı Özcan Doğan, deniz kabuklarından yaptığı süs eşyaları görenlerin beğenisini topluyor. Deniz kabukları süsleme sanatçısı Özcan Doğan, deniz kabuklarından birçok çeşit ürünü tasarlayarak birkaç gün içerisinde yaptığını belirtti. Deniz kabuklarından su testisi, abajur, gece lambası, sepet, çeyiz sandığı, su testisi gibi birçok ürünü yaptığını belirten Doğan, “İki yıldır deniz kabuklarından süs eşyaları yapıyorum. Bu işe ilk başlama sebebim, bir televizyon kanalında izlediğim programla oldu. Geçen iki yıllık süre içerisinde evimin bir odasında bu işi yapıyorum” dedi.

Oluşturduğu eserlerin vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Doğan, “Bazı eserlerin yapılması yaklaşık olarak üç günümü alıyor. Ancak üç günün sonunda ortaya çıkan eser ve insanların gösterdiği ilgi tüm işin zorluğunu unutturuyor” diye konuştu. Doğan, deniz kabuklarından yaptığı ürünlerin 2 ile 180 lira fiyat aralığında satışa sunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.