'Hiç' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Hiç Fotoğraf Sergisi Açıldı
Kayserili amatör fotoğrafçı Uğur Kemal Gönen’in 'Hiç' ismini verdiği ilk karma fotoğraf sergisi ünlü fotoğrafçıların katılımı ile açıldı.

- Kayserili amatör fotoğrafçı Uğur Kemal Gönen’in 'Hiç' ismini verdiği ilk karma fotoğraf sergisi ünlü fotoğrafçıların katılımı ile açıldı.

Birbirinden çarpıcı fotoğrafların yer aldığı serginin açılışını Türkiye’nin usta fotoğrafçıları Ozan Sağdıç ve Hayrettin Oğuz birlikte gerçekleştirdi.

Açılışı yapılan sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kayseri Amatör Fotoğrafçılar Derneği (KAFDER) Başkanı olan Uğur Kemal Gönen, büyük bölümü Kayseri'de çektigi fotoğrafları Kayserilililerle paylaşmak için ilk karma sergisini açmaya karar verdiğini belirterek, "Fotoğraf çekmeye ilk başlarda hobi olarak başladım. Ancak ilerleyen zamanlarda bu bir tutku haline geldi. Bugüne kadar çektiğim fotoğrafları da Kayserili hemşehrilerimizle buluşturmak istedim. Umarım beğenirler"dedi.

İlk günden büyük ilgi ile karşılaşan Uğur Kemal Gönen'in 'HİÇ' isimli sergisi 30 Aralık'a kadar Kayseri Park AVM'nin sinema katında açık kalarak gezilebilecek.

'HİÇ' FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.