Hıdırellez Bayramı Amasya’da Coşkuyla Kutlandı

Hıdırellez Bayramı Amasya’da Coşkuyla Kutlandı
Hıdırellez Bayramı Amasya’da Amasya Belediyesi, Amasya Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte kutlandı.Amasya Üniversite...

Hıdırellez Bayramı Amasya’da Amasya Belediyesi, Amasya Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte kutlandı.

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi bahçesinde düzenlenen programa Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, diğer yetkililer, öğretim üyeleri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Ortaokulu halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan programda, Amasya Üniversitesi Müzik Kulübü üyeleri çeşitli şarkıları seslendirdi.

Katılımcıların gönüllerince eğlenme imkanı bulduğu etkinlikte Hıdırellez Bayramına özgü oyunlar oynanırken, Amasya Üniversitesi halat çekme şampiyonları ile protokol üyeleri arasındaki yarışmada büyük gayret gösteren protokol üyeleri galip geldi.

Renkli anlara sahne olan yarışmalardan sonra ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halk Dansları Ekibi de gösteri sahneledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.