Hidro Elektrik Santrale Saldıran 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Hidro Elektrik Santrale Saldıran 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Genelkurmay Başkanlığı, Kars'ın Kağızman İlçesi'nde bulunan bir Hidro Elektrik Santraline saldırı gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensubu 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

- Genelkurmay Başkanlığı, Kars'ın Kağızman İlçesi'nde bulunan bir Hidro Elektrik Santraline saldırı gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensubu 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Kars'ın Kağızman İlçesi Altıngedik Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan bir Hidro Elektrik Santraline saldırı yapıldığı belirtilerek tesise ait iki adet araç ile bir adet kulübenin yakıldığı ifade edildi.

Olayı müteakip, Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığının unsurları derhal olay yerine intikal ederek, santrale ait bir kamyonetle olay yerinden uzaklaşan bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile Altıngedik Konutları Bölgesinde karşılaştıkları vurgulanarak teröristlerin Jandarma unsurlarına ateş açtıkları kaydedildi.

Jandarma unsurlarının, açılan ateşe ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bölücü terör örgütü mensubu üç terörist etkisiz hale getirildiği kaydedilerek dört adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve mühimmatı ile çok miktarda el bombası ele geçirildiği bildirildi.

Kaçan bölücü terör örgütü mensubu diğer teröristlerin, arama ve tarama faaliyetleri devam edildiği ifade edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.