Hırsıza Tabelalı Uyarı

Hırsıza Tabelalı Uyarı
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde tarlasından damlama sulama tesisatı çalınan bir üretici, hırsıza hazırladığı tabelayla çağrı yaptı.Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Ağaçköy’de tarım ve hayvancılıkla geçi...

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde tarlasından damlama sulama tesisatı çalınan bir üretici, hırsıza hazırladığı tabelayla çağrı yaptı.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Ağaçköy’de tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Zafer Çelik’in sezon bitiminde depoya kaldırmak üzere toplayıp tarlanın bir köşesine koyduğu damlama sulama sistemleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce çalındı. Çelik, tesisatını çalan hırsızlara mesaj göndermek için 50 lira ödeyerek bir tabela hazırlatıp tarlasına dikti. Çelik, tabela aracılığıyla hırsızlara, "Damlama topaklarımı çalan; kabir azabı, cehennem ateşinden kurtulmak istiyorsan çaldıklarını geri getirsin" diye seslendi.

Hırsızların çaldıklarını geri getireceklerinden çok fazla umutlu olmadığını da söyleyen Çelik, “Hayvanlarıma yedirmek üzere silajlık mısır diktim. Bu bitkileri sulamak içinde damlama sulama sistemi aldım. Her yıl bu işi yaptığım için iyi kaliteli ürün alıp gelecek yıllarda kullanmak istedim. Sezon sonu tesisatımı toplayarak depoma götürecektim. Ne yazık ki hırsızın biri tesisatımı çalmış. Geri geleceğine çok fazla umudum olmasa da hırsızlığı teşhir etmek için 50 lira vererek bu tabelayı yaptırdım" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.