Hırsızlar Kayseri Polisinden Kaçamadı

Hırsızlar Kayseri Polisinden Kaçamadı
Kayseri’ye hırsızlık için Gaziantep ilinden gelen ve 30 bin 600 TL para ile cep telefonu çalan 2 kişi ve onlara yardım eden bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre 18 Nisan’da meyd...

Kayseri’ye hırsızlık için Gaziantep ilinden gelen ve 30 bin 600 TL para ile cep telefonu çalan 2 kişi ve onlara yardım eden bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre 18 Nisan’da meydana gelen hırsızlık olayında iş yerinden 30 bin 600 TL para ve cep telefonu hırsızlığı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma yapıldığı öğrenildi.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde hırsızlığı meydana geldiği yerin çevresindeki güvenlik kameralarının incelendiği ve 27 plakalı bir otomobilin tespit edildiği bildirildi. Aracın belirlenmesi üzerine yapılan çalışmalarda H.P. ve A.E. isimli zanlıların Gaziantep’te yakalanarak gözaltına alındığı, zanlılara Kayseri’de yardımcı olduğu belirlenen Ö.D.’nin de yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Gözaltına alınan zanlılardan Ö.D.’nin evinde yapılan aramalarda 7 adet tarihi eser gümüş sikke de ele geçirilirken, soruşturmaları tamamlanan 3 zanlının çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.