Hırsızlardan İlginç Yöntem

Hırsızlardan İlginç Yöntem
Başkent’te bir enerji firmasının deposuna girerek 1.5 ton civarındaki bakır kabloları çalan hırsızlar, telefon panosundaki hatları keserek güvenlik firmasına sinyal gitmesini engelledi.

- Başkent’te bir enerji firmasının deposuna girerek 1.5 ton civarındaki bakır kabloları çalan hırsızlar, telefon panosundaki hatları keserek güvenlik firmasına sinyal gitmesini engelledi.

Edinilen bilgiye göre olay, İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir enerji firmasının deposunda meydana geldi. 9 Kasım 2014 tarihinde saat 18.00 civarında otomobille depoya gelen 3 hırsız, el fenerleriyle depoyu kontrol etti. Ön kameranın yönünü değiştiren hırsızlar, ardından telefon panosundaki hatları keserek güvenlik firmasına sinyal gitmesini engelledi. Daha sonra hırsızlar, 21.30-23.00 saatleri arasında depoyu sık sık kontrol etti ve 23.30 civarında otomobille depoya geldi. Otomobilden inen hırsızlardan birinin elindeki levye ile deponun kilidini kırmasının ardından 3 hırsız depoya girdi. Hırsızlar, yaklaşık 2 saatte getirdikleri el arabası ile çaldıkları bakır telleri otomobile yükledi. Saat 01.30 civarında depodan çaldıkları 1.5 ton bakır teli araçlarına yükleyen hırsızlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

HIRSIZLARDAN İLGİNÇ YÖNTEM

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.