Hırsızlık Yapmayan Çocuğu Sopayla Komaya Soktu

Hırsızlık Yapmayan Çocuğu Sopayla Komaya Soktu
Adana'da bir kişi, hırsızlık yapmayan 16 yaşındaki çocuğu öldüresiye darp edip kaçtıktan sonra yakalandı. Darp edilen çocuk polis tarafından bir otomobilin içinde bulunarak hastaneye götürüldü.

- Adana'da bir kişi, hırsızlık yapmayan 16 yaşındaki çocuğu öldüresiye darp edip kaçtıktan sonra yakalandı. Darp edilen çocuk polis tarafından bir otomobilin içinde bulunarak hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emin K. (18) yaşı küçük olduğu için Ö.Y. (16) isimli çocuğa sürekli hırsızlık yaptırmaya başladı. Ancak çocuk bir süre sonra hırsızlık yapmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine Emin K. çocuğa tehditle hırsızlık yaptırmaya devam etti. Bundan 4 gün önce ise çocuk hırsızlık yapmayacağını söyleyince Emin K. çocuğu otomobil içinde sopa ile öldüresiye döverek bırakıp kaçtı. Çocuk bunun üzerine eve iki gün gidemedi. Baba Bayram Y. oğlu eve gelmeyince polise haber verdi. Polis yaptığı araştırmada çocuğu otomobilin içinde kanlar içinde buldu.

Kendisini Emin K.'nin darp ettiğini söyleyen çocuk, hastaneye kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alan çocuğun kafasına aldığı darbeler nedeniyle hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis bunun üzerine Emin K.'yi bulmak için evine operasyon yaptı. Yapılan operasyonda zanlı yakalandı. Zanlı emniyete getirilerek sorguya alındığında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenirken, suçlamaları kabul etmedi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 16 yaşındaki çocuk ise yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veriyor.

HIRSIZLIK YAPMAYAN ÇOCUĞU SOPAYLA KOMAYA SOKTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.