Hırsızlık Zanlıları Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı

Hırsızlık Zanlıları Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı
Mersin ile birlikte 4 ilde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 5 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Zanlıların, bir hırsızlık olayı sırasında kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

- Mersin ile birlikte 4 ilde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 5 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Zanlıların, bir hırsızlık olayı sırasında kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, kent merkezinde çok sayıda evin kilit göbeğini kırarak hırsızlık yapan şahısların yakalanması için çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede zanlıların kimliklerini belirleyen polis, O.K., M.Y., M.Ç. ve Y.T. adlı şüphelileri, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak operasyonla ele geçirdi.

Gözaltına alınarak Mersin'e getirilen zanlıların, Mersin, Hatay, İskenderun, Adana ve Kahramanmaraş'ta çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Zanlılarla birlikte 1 adet dizüstü bilgisayar, cep telefonları, ziynet eşyaları ve 1 adet çalıntı tabanca ele geçirildi. Tabancanın, emekli bir polis memuruna ait olduğu ifade edildi.

4 zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, aynı olayla ilgili olarak daha önce yakalanan D.A. adlı şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan şüphelilerden ikisine ait hırsızlık sırasında kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Kayıtlara göre, hırsızlık amacıyla bir siteye gelen 2 zanlı, zorlanmadan binaya giriyor. Zanlılardan biri kameralardan korunmak için eliyle yüzünü gizlerken, diğeri ise kameranın yönünü aşağıya çeviriyor. Zanlılar, girdikleri daireden hırsızlık yaptıktan sonra ise koşar adım siteden uzaklaşıyor.

HIRSIZLIK ZANLILARI ÖNCE KAMERAYA SONRA POLİSE YAKALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.