Hitit Dernekler Federasyonu’ndan Akgül’e Ziyaret

Hitit Dernekler Federasyonu’ndan Akgül’e Ziyaret
Çorum Hitit Dernekler Federasyonu ve Konfederasyonu Başkanı Av. Cemal Emir ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret...

Çorum Hitit Dernekler Federasyonu ve Konfederasyonu Başkanı Av. Cemal Emir ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette federasyon çalışmaları hakkında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e bilgi veren Av. Cemal Emir, 16 Mayıs’ta Ankara Arena Spor Salonu’nda yapmayı planladıkları Çorumlular gecesine de davet etti. Başkan Akgül, “Sivil toplum kuruluşlarını yönelik verdiğimiz destek ve çalışmalarımızı göreve geldiğimiz ilk günden beri sürdürüyoruz. Memleketinden uzakta yaşayan insanların eş, dost ve akraba bağları her geçen gün zayıflıyor. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları güçlü bir toplum için ön plana çıkıyor ve önem kazanıyor. Sağlam bir toplum için insanların, akrabaların arasındaki bağın korunması ve güçlendirmesi gerekiyor” dedi.

Çorum Hitit Dernekler Federasyonu ve Konfederasyonu Başkanı Emir ise, “Ankara’da yaşayan 20 bin Çorumlu’yu buluşturmayı hedefliyoruz. Düzenlediğimiz programın sloganı ‘Bir ışıkta sen yak’. Programdan elde edeceğimiz gelirle fakir ailelere eğitim yardımı yapacağız. Mamak’ta her kesimden destek alıyorsunuz. Bu desteğin arkasında yaptığınız başarılı çalışmalarınız bulunuyor. Federasyonumuza bağlı 70’ten fazla dernek bulunuyor. Bu derneklerin büyük bir çoğunluğu da Mamak’ta bulunan derneklerden oluşuyor. STK’lara verdiğiniz destekten ötürü sizlere özel olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.