Hitit Üniversitesi Personelinin Konut İhtiyacını Toki Karşılayacak

Hitit Üniversitesi Personelinin Konut İhtiyacını Toki Karşılayacak
Çorum Hitit Üniversitesi’nde görevli personelin konut ihtiyacı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından karşılanacak.Hitit Üniversitesi’ni ziyaret eden AK Parti Çorum milletvekili aday adayı...

Çorum Hitit Üniversitesi’nde görevli personelin konut ihtiyacı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından karşılanacak.

Hitit Üniversitesi’ni ziyaret eden AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, Genel Sekreter Erdal Kanık ile bir araya gelerek görüştü. Ziyarette Karaca ve Kanık, üniversitenin konut talebi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Karaca, geçtiğimiz aylarda Hitit Üniversitesi’nde görevli personelin konut ihtiyacının karşılanması noktasında TOKİ’den talepte bulunulduğunu hatırlatarak bununla ilgili yer tahsisinin yapıldığını ve TOKİ’nin de çalışmalara başladığını, talep toplama sürecinin devam ettiğini açıkladı.

Sürecin tamamlanmasıyla birlikte ihale sürecinin başlatılacağını ve konunun takipçisi olacağını vurgulayan Karaca, “Üniversite personelimizin konut ihtiyacını TOKİ aracılığıyla karşılayacağız. Yaklaşık 500 konut yapmayı planlıyoruz. Talep toplama sürecinin tamamlanmasıyla birlikte en kısa sürede ihale sürecide başlatılacak. Konunun yakın takipçisi olacağım” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.