Hizmet Seferberliği Başlıyor

Hizmet Seferberliği Başlıyor
Kahramanmaraş’ın metropol ilçelerinden Onikişubat, Ramazan Bayramının ardından yatırımlarına hız verecek.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, mahalle statüsüne dönüştürülen belde ve köylere götürülecek hizmetlere ilişkin ihalelerin tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, Ramazan Bayramı ertesinde yatırımların tek tek başlayacağını söyledi.

Kahramanmaraş’ın metropol ilçelerinden Onikişubat, Ramazan Bayramının ardından yatırımlarına hız verecek. Onikişubat Belediyesi sınırları içerisinde bulunan toplam 128 mahalle muhtarıyla iftar yemeğinde buluşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan Bayramının ardından yatırımlara başlanacağını söyledi.

Köyden mahalleye dönüşmüş 71, beldeden mahalleye dönüşmüş 10 yerleşim yerinin bulunduğunu ifade eden Mahçiçek, yıl sonuna kadar tüm bu yerlere girerek hizmet vermeye başlayacaklarını dile getirdi. Mahçiçek, şöyle konuştu:

dsc_4286.jpg

“ Buraların ihalesini yaptık. İhaleler biliyorsunuz uzun sürüyor. Ama bayramdan sonra ihale süreleri bitiyor. Bayramdan sonra inşallah ‘Bismillah’ deyip başlayacağız. Biliyorsunuz belediyemiz yeni kurulması nedeniyle henüz yapılanmamızı tam olarak tamamlayamadık. Makine parkımızda sıkıntılar var, asfalt plentimiz yok. Ama bunlar gelecek sene içerisinde tamamen bitmiş olacak. Gelecek yıldan itibaren hem asfalt plentimiz çalışacak hem de diğer hizmetleri daha da hızlandıracağız.”

dsc_4200.jpg

Daha önce Onikişubat Belediyesi’nin görev alanlarını muhtarlarla paylaştıklarını anımsatan Mahçiçek, “O görev alanlarımız içinde bize düşen görevleri inşallah hep birlikte yapacağız. Bu sene dediğim gibi az önce bahsettiğimiz mahallelerimizin ilk olarak yollarını yapacağız. Gelecek yıl başka projelerimiz olacak. İnşallah bunları bayramdan sonra programlayacağız. Baharla birlikte de asfalt plentimiz hazır olacak ve bu hizmetleri götüreceğiz. Biz bunları yaparken de sizlerle hep istişare halinde olacağız. En faydalı en lazım olan neler ise onları yapacağız. Diyelim ki taziye evi istiyorsunuz, diyelim ki yaşlıların dinleneceği alanları istiyorsunuz, diyelim ki çocuklarımıza oyun alanları istiyorsunuz. Hangisi en önemli ihtiyaçsa inşallah onları yapacağız. Biz sadece biraz sabır istiyoruz” diye konuştu.

Muhtarları her zaman kendisinin mesai arkadaşı olarak gördüğünü kaydeden Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ben muhtar arkadaşlarımı hep mesai arkadaşlarım olarak görmüşümdür. Çünkü sizlerde bizlerde hep aynı amaç için çalışırız. Sizler mahallenize hizmet etmek için biz de memleketimize hizmet etmek için gayret ederiz. Mesai arkadaşlığı içerisinde, gönül dostluğu çerçevesinde karşılıklı muhabbet içerisinde çalışıp hizmet edeceğiz. Bizlerin kapısı ve gönlü her zaman sizlere açık. Zaman zaman bize ulaşamadığınızda ilgili başkan yardımcısı arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacak. Bizden hizmet isteyin bunu yapacağımızdan emin olun. Gelecek dönemlerde de sık sık bir araya geleceğiz. Sonuç olarak Onikişubat ilçemizi siz mesai arkadaşlarımızla birlikte İnşallah ülke genelinde modern, model bir ilçe haline dönüştüreceğiz. Ben şimdiden bayramınızı tebrik ediyor, Allah’a ısmarladık diyorum.”

dsc_4251.jpgdsc_4260.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.