Hizmet Yarışı İçin Aday Adayı Oldum

Hizmet Yarışı İçin Aday Adayı Oldum
AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Hasan Turan, Giresun’un en büyük sivil toplum kuruluşundaki başarıyı siyasette göstermek istediğini söyledi.İhlas Habar Ajansı Giresun Bürosu’nu ziyaret eden A...

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Hasan Turan, Giresun’un en büyük sivil toplum kuruluşundaki başarıyı siyasette göstermek istediğini söyledi.

İhlas Habar Ajansı Giresun Bürosu’nu ziyaret eden AK Parti Milletvekili aday adayı Hasan Turan, Giresun Federasyonu olarak bir çok imkansızı başardıklarını ifade etti. Turan, “Giresun’un her ilçesinden, her beldesinden, her köyünden İstanbul’da yüz binlerce kişi yaşamaktadır.Öyle ki Giresun’un nüfusundan fazlası İstanbul’da bulunmaktadır. Ancak ne yazık ki İstanbul’da bulunan bu hemşehrilerimiz bir birinden kopuk bir gurbet mücadelesi içerisindelerdi. Önce dernek sonra, dernekler birliği derken Giresun’un en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Federasyon haline geldik. Federasyon başkanı olarak görev yaptığım süre içerisinde İstanbul’da bulunan bütün hemşehrilerimizi kucaklaştırdık. Artık geleneksel hale gelen Feshane Günlerini düzenledik. Her kesimden hemşerimiz bir birini tanır, bir birine sahip çıkar hale geldi. Feshane Günleriyle, binlerce Giresunlu’nun Taksim yürüyüşleriyle İstanbul’a Giresun’un damgasını vurduk adeta. Giresun’un her ilçesinden, her köyünden hemşerilerimizin gönlünü kazandık. Onlarla kucaklaştık. Bugün ise sivil toplum kuruluşundaki başarımızı siyasette taşımak istedik. Bunun için yola çıktık. Bu aynı zamanda hemşerilerimizin bizden beklentisi olduğu için bu kararı aldık” dedi.

Neden Giresun’dan aday adayı olduğunu da anlatan Turan, “İstanbul’un hemen hemen her bölgesinden değerli kardeşlerimiz, ağabeylerimiz aday adayı oldu. Onların destekçisiyiz ve yanındayız. Bana da yaptığımız istişareler doğrultusunda uyum içerisinde bir çalışma yapabilmek adına Giresun’dan aday aday olmam uygun görüldü. Giresun’daki diğer aday adayı gönüldaşlarımızdan, partililerimizden 4 kişi aday olacak. Hangimiz aday olursa olsun biz partimizin yanında olacağız. Bizi aday yaparlarsa sivil toplum kuruluşundaki halkın içerisindeki ilişkimizi siyasette de gösteririz. Aday olamasak yine sivil toplum kuruluşu içerisinde hizmetimize devam ederiz. Çünkü bizim asıl amacımız makam mevki için yarış değildir. Biz hizmet yarışındayız” dedi.

AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HASAN TURAN, GİRESUN’UN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞUNDAKİ BAŞARIYI SİYASETTE GÖSTERMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.