Hkü Diyarbakır Üniversite Tercih Günleri Fuarı’na Katıldı

Hkü Diyarbakır Üniversite Tercih Günleri Fuarı’na Katıldı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Eğitimin Hayat Boyu Seninle” sloganı ile Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen Eğitim Fuarları’na katılmaya devam ediyor.

- Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Eğitimin Hayat Boyu Seninle” sloganı ile Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen Eğitim Fuarları’na katılmaya devam ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 24-25.11.2014 tarihleri arasında Diyarbakır Hilton Otel’de düzenlenen “Üniversite Tercih Günleri Fuarı”na katıldı.

Fuara Hasan Kalyoncu Üniversitesi 3 yöneticisi ile katıldı. Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Diyarbakır’da gerçekleştirilen Eğitim Fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu. Diyarbakır aynı zamanda, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en çok lise son sınıf öğrencisi unvanını taşıyor. Eğitim Fuarında birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesi yer alırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verildi. Eğitim Fuarı’nda Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını gezen öğrenciler Fuar’dan oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

HKÜ DİYARBAKIR ÜNİVERSİTE TERCİH GÜNLERİ FUARI’NA KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.