Hollywood Yıldızları Kapadokya’da

Hollywood Yıldızları Kapadokya’da
Başrolleri Hera Hilmar, Michael Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştığı ‘The Mountains and The Stones’ adlı Hollywood filmi Kapadokya’da çekiliyor.Yönetmenliğini Joseph Ruben’in üstlend...

Başrolleri Hera Hilmar, Michael Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştığı ‘The Mountains and The Stones’ adlı Hollywood filmi Kapadokya’da çekiliyor.

Yönetmenliğini Joseph Ruben’in üstlendiği filmin çekimleri Prag’ın ardından Kapadokya’da sürüyor. Anka Film’in yapım desteği verdiği ve başrollerini Hera Hilmar, Michiel Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in paylaştığı filmin çekimleri Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Göreme beldesinde gerçekleştiriliyor.

Birinci Dünya Savaşı yıllarında idealist Amerikalı bir hemşire ile bir Türk subayı arasındaki aşkı anlatacak olan filmin başrol oyuncularından Hollandalı Michiel Huisman, Game of Thrones dizisi, Wild ve World War Z filmlerindeki rolleriyle tanınıyor. Genç oyuncu Hera Hilmar ise Anna Karenina ve Da Vinci’s Demons filmlerinde rol almıştı.

'THE MOUN TAİNS AND THE STONES' ADLI HOLLYWOOD FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN KAPADOKYA BÖLGESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.