Honaz’daki Ak Partililerden Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Destek

Honaz’daki Ak Partililerden Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Destek
Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyan Başbakan Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak isteyen Honaz ilçesindeki AK Partili grup, Başbakan Erdoğan’ın adına açılan hesaplara para yatırdı.

- Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyan Başbakan Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak isteyen Honaz ilçesindeki AK Partili grup, Başbakan Erdoğan’ın adına açılan hesaplara para yatırdı.

10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Denizli’den de büyük destek geldi. Seçim kampanyasına destek olan amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına Ziraat Bankası’ndaki açılan hesaba para yatırmak isteyen AK Partililer, Honaz ilçesindeki Ziraat Bankası önünde bir araya geldi. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun da katıldığı kampanyada partililer banka önünde yoğun kalabalık oluşturdu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli olduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Ülke olarak önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde liderimiz Cumhurbaşkanlığı için aday oldu. Biz de ona destek olmak için Honaz’daki AK Partililer olarak açılan hesaplara para yatırdık. İnşallah seçimlerde Başbakanımız Cumhurbaşkanı olur ve hizmetlerine daha güçlü şekilde devam eder" dedi.

HONAZ’DAKİ AK PARTİLİLERDEN CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN’A DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.