Hülya Avşar Helin’in Estetik Sırrını Açıkladı

Hülya Avşar Helin’in Estetik Sırrını Açıkladı
Hülya CUP Senior Tenis Turnuvası’nda, Op. Dr. Bülent Cihantimur’la kameralar karşısına geçen Hülya Avşar, kız kardeşi Helin Avşar’ın estetik sırrını açıkladı. Hülya CUP Senior Tenis Turnuvası’nda, Op....

Hülya CUP Senior Tenis Turnuvası’nda, Op. Dr. Bülent Cihantimur’la kameralar karşısına geçen Hülya Avşar, kız kardeşi Helin Avşar’ın estetik sırrını açıkladı.

Hülya CUP Senior Tenis Turnuvası’nda, Op. Dr. Bülent Cihantimur’la kameralar karşısına geçen Hülya Avşar, kız kardeşi Helin Avşar’ın estetik sırrını açıkladı. Estetik International Sağlık Grubu sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonda, Op. Dr. Bülent Cihantimur’la kameralar karşısına geçen Avşar, "Twitter’dan yazacaktım, buradan açıklıyorum, yıllardır Helin’in burnunda et vardı, birkaç kez ameliyat olmasına rağmen, o burnu bir türlü açılmadı. Neden sonra değerli hocam başarılı bir operasyonla, hem onu, hem bizi ailecek büyük bir dertten kurtardı. Helin bu yaşa kadar, ilk kez rahat nefes alıyor diyebilirim. Bunu açıkladım, çünkü böylesi başarılı doktorlarımız bilinsin istiyorum" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının, "Estetiğe ihtiyacınız var mı, yaptırmayı düşünüyor musunuz, güzelliğinizi Bülent Bey’e mi borçlusunuz, yüzünüzde ne kadar makyaj var" benzeri sorularına Avşar, Op. Dr. Cihantimur’un hazırladığı güzellik kremlerinden kullandığını da itiraf etti. Kendinden ve güzelliğinden yana kuşkusu olmadığını vurgulayan Avşar, beğenmediği fotoğraflarının sorumluluğunu ise basın mensuplarına yükleyerek, "Siz kötü çekiyorsunuz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.