Husumetli Aileler Barıştırıldı

Husumetli Aileler Barıştırıldı
MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Karakaya köyünde ikamet eden Çengin ve Çakar aileleri arasındaki husumet barışla sonlandırıldı.DBP ve HDP yetkilileriyle Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Hal...

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Karakaya köyünde ikamet eden Çengin ve Çakar aileleri arasındaki husumet barışla sonlandırıldı.

DBP ve HDP yetkilileriyle Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun’un girişimleriyle bir araya gelen aile büyükleri barıştırıldı. Barı töreninde konuşan DBP’li Ahmet Önlem, barış ve kardeşliğin her zaman sürmesini isteyerek, “Karakaya köyümüzde yaşanan üzücü olaylar artık geride kalmıştır. İki ailemizin barışması inşallah diğer husumetli ailelere de örnek olur. Biz tüm gücümüzle ilçemizde yaşanan husumetleri bitirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun ise, ailelerin barışmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Bizler barışın her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Aralarında husumet bulunan Çengin ve Çakar ailelerinin bir araya gelerek barışmaları bizi çok mutlu etmiştir. İnşallah bu barış herkese örnek olur” diye konuştu.

Kur’an-ı Kerim’in altından geçerek yemin eden aileler, aralarındaki husumete son verdikler.

MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİNE BAĞLI KARAKAYA KÖYÜNDE İKAMET EDEN ÇENGİN VE ÇAKAR AİLELERİ ARASINDAKİ HUSUMET BARIŞLA SONLANDIRILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.