Huzurevi Sakinlerine Kur’an-I Kerim Hediye Ettiler

Huzurevi Sakinlerine Kur’an-I Kerim Hediye Ettiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yıl ki Ramazan ayı teması olan “Hiç Kimse Kimsesiz kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman” kampanyası kapsamında Elbistan Kent Konseyi ve İlçe Müftülüğü yöneticileri, Elbistan Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılara K

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yıl ki Ramazan ayı teması olan “Hiç Kimse Kimsesiz kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman” kampanyası kapsamında Elbistan Kent Konseyi ve İlçe Müftülüğü yöneticileri, Elbistan Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılara Kur’an-ı Kerim hediye ettiler. 

  Elbistan Müftüsü Abdussamet Pat ve müftülük personelleri ile Elbistan Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Keleşoğlu ve İstişare Kurulu Üyesi Fikri Kara’dan oluşan heyet ilk olarak, Elbistan Nuri taphasanoğlu Huzurevi Müdürü Kamil Küsmüş’ü ziyaret ettiler.

  Daha sonra huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden heyet, Kur’an-ı Kerim hediye ettiler. Elbistan Müftüsü Abdussamet Pat, yaşlılara saygının önemine değinerek, mübarek Ramazan ayında onları yalnız bırakmak istemediklerini söyledi.

  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Kur’an-ı Kerim’leri hediye ettiklerini belirten Müftü Pat, yaşlıların Ramazanlarını da kutladı.

  Elbistan Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Keleşoğlu ise, Ramazan ayında kapı kapı dolaşarak yardım malzemesi dağıttıklarını belirterek, huzurevinde kalan yaşlı insanları da unutmadıklarını kaydetti. Yanlarında getirdikleri Ramazan paketlerinden de bırakan Keleşoğlu, huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öperek, hayır dualarını almayı ihmal etmedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.