Huzurevinde Yaşlılara Doğum Günü Partisi

Huzurevinde Yaşlılara Doğum Günü Partisi
İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri huzurevinde barınan yaşlılar için doğum günü partisi düzenledi.Yaşlıların sadece yaşlılar haftasında hatırlanmaması gerektiğini g...

İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri huzurevinde barınan yaşlılar için doğum günü partisi düzenledi.

Yaşlıların sadece yaşlılar haftasında hatırlanmaması gerektiğini gösteren İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Adana Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Öğretmen ve öğrenciler, huzur evi sakinlerinin, kendilerini neşeli hissetmeleri ve eğlenceye katılmaları için “Doğum günleriymiş” gibi onlar için parti düzenledi.

"Huzur evi yemek etkinliği" kapsamında yaşlılara doğum günü partisi düzenleyen İhsan Sabancı Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri doğum günü pastasını da huzurevi sakinleriyle birlikte kesti.

İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şule Dalkır, "Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle burada bulunmaktan çok mutlu olduk. Yaşlılarımız öğretmen ve öğrencilerimizi kendi çocukları gelmiş gibi bağırlarına bastılar. Birlikte duygu dolu anlar da yaşadık ama daha çok da eğlendik. Bu en güzeli idi. İnşallah bu etkinliklerimizin devamı gelecek" dedi.

İHSAN SABANCI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİNDE BARINAN YAŞLILAR İÇİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.