İbb’nin Madalyalı Güreşçileri Basınla Buluştu

İbb’nin Madalyalı Güreşçileri Basınla Buluştu
İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB), Özbekistan’da düzenlenen Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’na katılan ve Türekiye’ye madalya ile dönen güreşçilerini basın mensuplarıyla buluşturdu.

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB), Özbekistan’da düzenlenen Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’na katılan ve Türekiye’ye madalya ile dönen güreşçilerini basın mensuplarıyla buluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, kulüp yöneticileri ve milli güreşçiler katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çamlı, kulübün Özbekistan’da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası’nda kendisini gösterdiğini belirterek, “Kazanılan 8 madalyanın 6’sını kulübümüzün sporcuları kazanıp milletimize armağan etti. Bu başarıyı sağlayan başta hocalarımız olmak üzere güreşçilerimizin hepsini alınlarından öpüyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Milletimizi memnun ettiler. İstanbul gibi bir yerde, İstanbul gibi bir markanın altında güreşmek ve milletimize bu başarıları kazandırmak çok önemli. Futbol dışında da spor var. Heyecan duyulan bir gayret var. 'Önce madalya getirin' diye bir derdimiz yok. 'Önce ahlaklı olun, milli bilinciniz olsun ve çalışın.' Zaten bu üçü bir araya geldiği zaman madalya kendiliğinden geliyor” dedi.

BAŞAR: “ONLARLA GURUR DUYUYORUZ”

A Milli Grekoromen Güreş Takımı Teknik Direktörü Hakkı Başar ise önemli olanın kazanılan başarının devamlılığı olduğunu vurgulayarak, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor, gerçekten geçmişten bugüne amatör sporlara büyük hizmetler veriyor. Bizim sporcularımıza da çok iyi imkanlar tanıdılar. Kısa zamanda da bu madalyaları aldığımız için sevinçliyiz. Onlarla gurur duyuyoruz. Amacımız ileriye dönük olimpiyatlar. Süreç devam ediyor” diye konuştu.

ÇEBİ: “ALTIN MADALYAYI BURAYA GETİRECEĞİZ”

A Milli Grekoromen Güreş Takımı Kaptanı Selçuk Çebi ise Türkiye’ye bundan önceki yıllarda birçok madalya getirdiklerini hatırlatarak, “Gönül isterdi ki Büyükşehir’e ve ülkemize altın madalya getirelim. Ama bundan sonraki yıllarda altın madalyayı buraya getireceğiz. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize destek olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu ülke ve bizi seven herkes altın madalyaya layık. İnşallah biz bundan sonra altın madalya alıp, o mutluluğu yaşatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖZEL: “ÇOK ZOR ANTRENMANLAR YAPTIK”

Dünya Büyükler Grekoremen Şampiyonası ikincisi Yunus Özel ise ikinciliğin kolay gelmediğini dile getirerek, "6-7 aylık bir çalışmanın sonucunda bu hale geldik. Çok zor antrenmanlar yaptık. 6-7 tane milli takım kampı yaptık. 2. olduğum için çok mutluyum. İlk defa Dünya Şampiyonası'na katıldım. İBB kulübü yöneticilerine ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Bu seneyi bu şekilde bitirdik. Önümüzde 2015’te yapılacak Dünya Şampiyonası var. Orada hedefim altın madalya. Orada bir de 2016’da yapılacak olimpiyatlar için vize alınıyor. İnşallah hedefimiz ilk önce Dünya Şampiyonası’nda altın madalya, ardından olimpiyatlarda altın madalya kazanmak” açıklamasında bulundu.

İBB’NİN MADALYALI GÜREŞÇİLERİ BASINLA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.