İbrahim Erkal Geri Döndü

İbrahim Erkal Geri Döndü
İbrahim Erkal, uzun yıllar sonra çıkardığı yeni albümüyle yine müzik piyasalarını alt üst edecek.Erkal, söz ve müziği kendisine ait sekiz adet yeni eserden oluşan “Nefes 1” adlı albüm ile 2015 yılına...

İbrahim Erkal, uzun yıllar sonra çıkardığı yeni albümüyle yine müzik piyasalarını alt üst edecek.

Erkal, söz ve müziği kendisine ait sekiz adet yeni eserden oluşan “Nefes 1” adlı albüm ile 2015 yılına damga vuracak. Yeni albüm Poll Production Müzik Firması tarafından, 30 Mart Pazartesi günü sevenleriyle buluştu.

İLK KLİP “VUR DİBİNE” ADLI PARÇAYA

Yeni albümün ilk klibi “Vur dibine” adlı parçaya çekildi, usta yönetmen Kemal Başbuğ tarafından hazırlanan klip, hafta başı ekranlarda yayınlanmaya başladı. İkinci klip müzik sevenler tarafından beğenilecek başka bir şarkıya çekilecek. Bu şarkının belirlenmesi, internet ortamında www.ibrahimerkal.com.tr resmi web sayfasından sosyal medya aracılığıyla yapılacak değerlendirme şeklinde olacak. Bu yöntemle beğenilen ikinci şarkıya bir ay sonra klip çekilecek.

Albümde yer alan şarkıların duygulara hitap edecek eserler olduğunu, bundan sonrasının halkın beğenisine ve takdirine kaldığını dile getiren İbrahim Erkal, “Müzik yönetmenliğini Ali Yılmaz, aranjörlüğünü Serdar Gelgeç’in yaptığı bu yeni albümden çok umutlu ve iddialıyız. Ekip olarak çok ciddi bir emek verdik. Öncelikle bana sağlık ve sıhhat veren yüce Rabbime, sonrasında desteğini ve sevgisini benden bir an bile eksik etmeyen sizlere ve aileme, her zaman benimle yüreğini ve emeğini paylaşan çalışma arkadaşlarıma ve de bugünlere gelmemde katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

İbrahim Erkal hakkında tüm bilgiler aktivitelerin www.ibrahimerkal.com.tr dan takip edilebileceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.