İÇMELERDE SEYİR TEPESİNE YEPYENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

İÇMELERDE SEYİR TEPESİNE YEPYENİ BİR DÜNYA KURULUYOR
Ekinözü Belediyesi, İlçe yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için İçmelerde seyir Tepesinde yepyeni bir dünya kuruyor.

Ekinözü Belediyesi, İlçe yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için İçmelerde seyir Tepesinde yepyeni bir dünya kuruyor.

Gerçekleştirdiği yeşil alan düzenlemeleriyle İlçe sakinlerinin ve yaz aylarında Ekinözü İçmelerine gelecek olan Misafirlerin soluk aldıracak park ve eğlen-dinlen alanları oluşturan Ekinözü Belediyesi Yukarı ve Orta İçmeler arasında yer alan Seyir Tepesi alanı üzerinde modern ve yenilikçi bir anlayışla çalışmalarını hızlandırdı.

7'den 70'e her yaş grubuna uygun aktivite alanları, çocuk oyun ve spor alanları ve yeşil alan düzenlemeleriyle bölgede yaşayanların hem dinlenme, hem de spor yapma ihtiyaçlarına cevap verecek.

7’den 70’e tüm Ekinözü halkını yemyeşil bir kentte yaşatmak için yeşil alan miktarlarını bir önceki yılın iki katı oranında artıran Ekinözü Belediyesi, bu alandaki birinciliğini kimseye bırakmıyor. Ekinözü’nün dört bir yanını yeşil alan ve parklarla donatan Ekinözü Belediyesi, büyük parkların yanı sıra seyir parkları ve seyir terasları oluşturarak vatandaşlara yeni yaşam alanları sunuyor.

İçmelerin eşsiz manzarası ve doğasını iç içe bir mekan haline gelecek olan Seyir Tepesi,  Ekinözü’nün ve İçmelerin en güzel gözüktüğü noktalardan biri olan seyir tepesine ağaçlandırma ve park çalışmaları başladı Ekinözü halkının ve Misafirlerin rahat ve mutluluğunu düşünen Ekinözü Belediyesi, seyir tepesinde, spor aletleri, yürüyüş yolu, dinlenme alanına da yer verecek. Bunların yanı sıra rengarenk ışıklandırmaları ile İçmelere ayrı bir hava katacak olan seyir tepesi, çocukların eğlenebileceği bir alan olacak.

İlçede birçok yeniliği ve ilkleri kazandıran Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen; “Ekinözü’müz her alanda büyük mesafeler kat etti. Yeşil alan miktarlarımızı artırarak Ekinözü tarihinde bir ilke imza attık. Bunlardan birisi Yukarı İçmeler Seyir Tepesi. Halkımıza ve ilçemize yakışır bir alan oluşturuyoruz. Amacımız, çocuklarımız ve gençlerimizin spor yaparak sağlıklı ortamda büyümeleri, çocuklarımızın ve yaşlılarımızın da yeşillikler içinde hoşça vakit geçirmeleridir.

Ekinözü’ne gelen Misafirlerimiz ve vatandaşlarımız her köşesinde dinlendiği, stres attığı, kent yaşamından ayrılıp soluk aldığı bir mekan haline getirmek istiyoruz. Bizler insanımıza en güzelini en iyisini ve en mükemmelini sunmaya çalışıyoruz. İnsan odaklı hizmetlerimizi her gün bir yenisini ekleme düşüncesindeyiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.