İdo Gece Kulübünde Eğlenen Tatilcilere Halay Çektirdi

İdo Gece Kulübünde Eğlenen Tatilcilere Halay Çektirdi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir mekanda DJ kabininin başına geçen İdo Tatlıses, mekanı dolduran tatilcilere çaldığı şarkılarla halay çektirip coşturdu.

- Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir mekanda DJ kabininin başına geçen İdo Tatlıses, mekanı dolduran tatilcilere çaldığı şarkılarla halay çektirip coşturdu.

Bodrum Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan Pasha Club’de sahne alan Ece Seçkin’i dinlemeye gelen İdo Tatlıses, gecenin ilerleyen saatlerinde DJ kabininin başına geçti. DJ Cihat Uğurel’e eşlik eden İdo, babası İbrahim Tatlıses’in şarkılarını çalarak eğlenmeye gelen tatilcilere ellerinde kağıt peçetelerle halay çektirdi. Eğlenmeye gelenlerin yanı sıra kulüp dansçılarının da İdo’nun çaldığı şarkılarla halay çekmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Ece Seçkin’in ardından sürpriz şekilde sahneye çıkan İdo, ünlü sanatçının sahnesini çaldığı şarkılarla gölgede bıraktı. Yaklaşık yarım saat sahnede kalan İdo, teşekkür ederek arkadaşlarının yanına dönüp eğlencesine kaldığı yerden devam etti.

Mekanda bulunan gazetecilerle de bayramlaşan İdo, eline kamerayı alıp eğlenen tatilcileri ve sahneyi çekti. Mekana eğlenmeye gelen Arto’yu da çeken Tatlıses, yaptığı çekim ile DJ’likten sonra kameramanlıkta da iddialı olduğunu gösterdi.

İDO GECE KULÜBÜNDE EĞLENEN TATİLCİLERE HALAY ÇEKTİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.