İDO yolcularına öyle bir sürpriz yaptı ki !

İDO yolcularına öyle bir sürpriz yaptı ki !
Bostancı-Kabataş seferini yapan İDO, yolcularına unutulmaz bir sürpriz yaşattı.

Bostancı-Kabataş seferini yapan İDO, yolcularına unutulmaz bir sürpriz yaşattı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen seferde mankenler mini bir defile sunarken, kadın yolculara da fön çekildi.

İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO), bir alışveriş sitesi ile işbirliği kapsamında, Bostancı- Kabataş seferinde yolculara renkli dakikalar yaşattı. Günün ilk saatlerinde gerçekleşen seferde yoğun tempoda çalışan yolculara sürpriz hediyeler verilirken, dileyen kadın yolculara da fön çekildi.

MANKENLERİN ZOR ANLARI

Aynı zamanda mini bir defilenin de gerçekleştirildiği yolculukta, mankenler sefer sırasında yaşanan sarsıntıdan dolayı zor anlar yaşadı. Yolcular ise verilen hediyeler, yapılan mini defile karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

"YOLCULARIMIZIN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ"

Sefer sırasında yolcuları yalnız bırakmayan İDO Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler, "Bugün İDO olarak, beyaz yaka konseptiyle bir sefer gerçekleştirdik. Bu seferde Markafoni ve L'oreal, İştemanikür gibi markalar da bizimle beraber oldular. Bizim Bostancı Kabataş hattımız özellikle sabah beyaz yakalıların çok kullandığı bir hattımız. Beyaz yakalıların bir takım yaşamsal sorunlarına bu hatta bir çare olabildiysek ne mutlu bize. İçeride bu dönemde, 25 dakikalık sefer boyunca makyajlarını yapabiliyorlar. Fön çektirebiliyorlar. Burada bir şekilde hayatlarını kolaylaştırdıklarını düşünüyoruz. Umarım misafirlerimiz memnun olmuştur" diye konuştu.

İDO yolcularına öyle bir sürpriz yaptı ki !

İDO yolcularına öyle bir sürpriz yaptı ki !

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.