İftar Sonrası Kafede Cinayet

İftar Sonrası Kafede Cinayet
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir internet kafe önünde sırtından tabanca ile vurularak ağır yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Olay İzmit Bekirdere Mahallesinde meydana geldi...

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir internet kafe önünde sırtından tabanca ile vurularak ağır yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay İzmit Bekirdere Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye ve iddialara göre, İzmit Bekirdere Mahallesi Şengül Sokak adresinde bulunan bir internet kafede iftar sonrası oyun oynayan Ramazan Coşkun(26) kafede karşılaştığı eski arkadaşları ile dışarı çıktı. İnternet kafe önünde kısa sürede tartışmaya başlayan şahıslardan biri Ramazan Coşkun’a tabanca ile ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan bir Coşkun’un sırtına isabet ederken olayı gerçekleştiren zanlılar araçla olay yerinden kaçtı.

Kanlar içinde kalan Coşkun, olay yerinden yaralı halde kaçmaya başladı. Yaklaşık 100 metre koşan Coşkun, Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir manavın önünde yere yığıldı. Coşkun’u kanlar içinde gören çevredeki vatandaşlar yaralı haldeki şahsı özel bir araçla Kocaeli Devlet Hastanesine götürdü. Burada doktorların bütün müdahalelerine rağmen Coşkun kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı haberi alan Coşkun’un ailesi ise hastaneye gelerek sinir krizleri geçirdi.

Olayda yaşamını yitiren Ramazan Coşkun’un bir süredir çalışmadığı ve kötü arkadaş çevresi nedeniyle evden dışarı çıkmadığı belirtildi. Daha önce görüştüğü arkadaşları ile aralarında husumet olduğu öğrenilen Coşkun’un bazı arkadaşları ile devam eden mahkemeleri olduğu öğrenildi. Coşkun’un neden öldürüldüğü henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı.

Olayın yaşandığı internet kafenin önünde polis ekipleri çalışma yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.