İftarda Çalışanlarına Çekilişle Altın Dağıttı

İftarda Çalışanlarına Çekilişle Altın Dağıttı
İstanbul’da bir inşaat firması tüm çalışanlarına iftar yemeğinde çekilişle altın dağıttı.istanbul’da 2004 yılından beri inşaat sektöründe hizmet veren Sea İnşaat yöneticileri, tüm çalışanlarına Başakş...

İstanbul’da bir inşaat firması tüm çalışanlarına iftar yemeğinde çekilişle altın dağıttı.

istanbul’da 2004 yılından beri inşaat sektöründe hizmet veren Sea İnşaat yöneticileri, tüm çalışanlarına Başakşehir’de bir iftar yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Genel Müdür Serkan Ardahan, Sea İnşaat’a çalışan yönetici ile işçi arasında hiç bir fark olmadığını belirterek, "Yaklaşık 12 yıldır İstanbul’un değişik bölgelerinde inşaat projeleri sürdürmekteyiz. İnşaat sektöründe başarının en temel unsuru iyi bir ekip olmaktır. Yükselen bu başarı grafiğimizle biz iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Ramazan ayında tüm çalışanlarımızla bir araya gelmek için iftar yemeği düzenledik. İşçilerimizin özverili çalışmalarından dolayı çekilişle altın takdim ettik" diye konuştu.

İşçiler, bu tür buluşmaların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Çok güzel bir iftar programı yaşadık. Altın çekilişi olacağını bilmiyorduk. Bizim için sürpriz oldu. Bize değer veren yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

İSTANBUL'DA BİR İNŞAAT FİRMASI TÜM ÇALIŞANLARINA İFTAR YEMEĞİNDE ÇEKİLİŞLE ALTIN DAĞITTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.