İhh Nevşehir Gönülllerinden Gazze’ye Yürüyen Tokluman’a Destek

İhh Nevşehir Gönülllerinden Gazze’ye Yürüyen Tokluman’a Destek
İsrail'i protesto için eşi ve 3 çocuğuyla birlikte Gazze'ye yürüyüş başlatan İHH Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Ali Tokluman’a İHH Nevşehir gönüllüleri de destek verdi.

- İsrail'i protesto için eşi ve 3 çocuğuyla birlikte Gazze'ye yürüyüş başlatan İHH Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Ali Tokluman’a İHH Nevşehir gönüllüleri de destek verdi.

Tokluman ve ailesini Kayseri-Nevşehir il sınırı yakınlarında karşılayan İHH Nevşehir Gönüllüler Koordinatörü Baki Öncel ve beraberindeki gönüllüler, Tokluman ile burada bir süre sohbet etti. İsrail'in Gazze'ye düzenlediği katliama karşı tepki göstererek Gazze’ye yürüyen Tokluman ve ailesini tebrik eden Öncel: “Mübarek Ramazan ayında, tüm dünyanın gözleri önünde İsrail Filistin halkına katliam yapıyor. Gazze’de çok sayıda mazlum İsrail bombalarının hedefi oldu. Kundaktaki çocukları dahi öldüren İsrail’in bu vahşetine dikkat çekmek ve tepki göstermek için yollara düşen kardeşlerimizi kutluyorum. İnanıyorum ki gittikleri her ilde büyük bir ilgiyle karşılanacaklar” dedi.

Tokluman ise, Öncel ve beraberindeki İHH gönüllerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İHH Nevşehir gönüllüleri bir süre Tokluman ve ailesi ile birlikte yürüdükten sonra Tokluman ailesini Niğde’ye uğurladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.