İhlas Koleji Basketbolda Bu Yıl Da Zirvede

İhlas Koleji Basketbolda Bu Yıl Da Zirvede
Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi, Beylikdüzü İlçesi Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti.75. Yıl Cumhuriyet Meslek L...

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi, Beylikdüzü İlçesi Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti.

75. Yıl Cumhuriyet Meslek Lisesinde düzenlenen 25 lisenin katıldığı turnuva, büyük çekişmelere sahne oldu. Turnuvaya güçlü bir başlangıç yapan İhlas Koleji, ilk maçında Özel Mektebim Lisesi’ni 33-26 yendi. İkinci maçında da rakiplerini sahadan silerek 57-27 gibi farklı bir sonuçla galip geldi. Bu iki galibiyetle finale yükselen lacivert beyazlılar, final müsabakasında da Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesini oldukça rahat geçen bir maçın ardından 53-21 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

İhlas Koleji sporcuları şampiyonluğun coşkusunu yaşarken, takım antrenörü ve okulun beden eğitimi öğretmeni Abdurrahman Şenol Özkan da, üst üste ikinci yıllarında da şampiyonluğa uzandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Bu yıl sahaya yine şampiyon olmak amacıyla çıktıklarını belirten Özkan, bunu oldukça rahat bir performansla başardıklarını belirtti.

ÖZEL MARMARA EVLERİ İHLAS ANADOLU LİSESİ, BEYLİKDÜZÜ İLÇESİ LİSELERARASI BASKETBOL ŞAMPİYONASI’NDA TÜM RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKARAK ÜST ÜSTE İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞUNU ELDE ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.