İhlas Koleji Karatecilerinden Madalya Yağmuru

İhlas Koleji Karatecilerinden Madalya Yağmuru
Birçok spor dalında olduğu gibi karatede de başarılı sonuçlar alan İhlas Koleji, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Karate Turnuvası’nda da bu geleneğini sürdürdü.Bayrampaşa Spor Kompleksi’nde d...

Birçok spor dalında olduğu gibi karatede de başarılı sonuçlar alan İhlas Koleji, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Karate Turnuvası’nda da bu geleneğini sürdürdü.

Bayrampaşa Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvaya katılan Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri minik ve yıldızlar kategorilerinde toplam altı madalya kazandılar.

Minikler kategorisinde Barkın Efe Koca, Ahmet Baha Öksüz, Mehmet Emre Gürz ve Ömer Temüroğlu birinci olurken, Emin Can İstanbullu ikinci oldu. Yıldızlarda ise Mert Demir Oral üçüncü olarak kürsüde yerini aldı.

Önemli bir başarı elde eden sporcular sevinçlerini antrenörleri Kürşad Usda ile paylaştılar. Usda’da turnuva sonunda yaptığı açıklamada İhlas Koleji okullarında karateye yoğun bir ilgi olduğunu belirtti. Bu ilginin karatenin geleceği açısından olumlu olduğunu ifade eden Usda, çocukların karateye olan ilgilerinin artması için karate dersleri vermeye devam ettiklerini söyledi.

Bir öğrencinin akademik başarısını spor ile desteklenmesini öneren başarılı çalıştırıcı, bu açıdan ailelerin de çocuklarını spor dallarından birine mutlaka yönlendirmelerini tavsiye etti.

BİRÇOK SPOR DALINDA OLDUĞU GİBİ KARATEDE DE BAŞARILI SONUÇLAR ALAN İHLAS KOLEJİ, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR A.Ş. KARATE TURNUVASI’NDA DA BU GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.