İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım
Kahramanmaraş Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, Elbistan'da ihtiyaç sahibi öğrencilere 100 adet...

Kahramanmaraş Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, Elbistan'da ihtiyaç sahibi öğrencilere 100 adet kaban ve 100 adet de bot yardımı yaptı.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba ve Elbistan Temsilcisi İbrahim Alagöz, kaban ve bottan oluşan yardım malzemelerinin teslimi için Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun'u makamında ziyaret etti.

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduklarını hatırlatan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba, "Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve Borsa olarak kendi katkılarımızı da ekleyerek ihtiyaç sahibi yavrularımızın giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kaban ve bot yardımında bulunuyoruz. Elbistan'da da 100 adet bot ve 100 adet de kaban yardımı yapıyoruz. Umarız öğrencilerimiz bu kış aylarında bu botları ve kabanları giyerek okul yolunda üşümeyecekler" dedi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun da, Balbaba ve Alagöz'ün nezdinde Kahramanmaraş Ticaret Borsası'na ve bu yardım kampanyasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Akkoyun, yardım malzemelerinin belirlenecek ihtiyaç sahibi öğrencilere önümüzdeki günlerde teslim edileceğini de sözlerine ekledi.

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.