İki aileyi, bir araya getirilerek, barıştırıldı

İki aileyi, bir araya getirilerek, barıştırıldı
Sakarkaya Mahallesi'nde daha önce yaşanan bir yol anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan Muhtar Ahmet Bilsin, Eski Muhtar Mehmet Çetin ve aileleri,bir araya getirilerek, barıştırıldı.

Sakarkaya Mahallesi'nde daha önce yaşanan bir yol anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan Muhtar Ahmet Bilsin, Eski Muhtar Mehmet Çetin ve  aileleri,bir araya getirilerek, barıştırıldı. 

Pazarcık Belediye Başkanı, her iki ailenin bugün burada attığı adımın hem hayırlı hem de çok önemli bir adım olduğunu söyledi. 

Birlik beraberlik adına yapılan her hareketin ve her davranışın takdire değer davranışlar olduğunu ifade eden Bozdağ,"Bugün burada bulunan Bilsin  ve Çetin aileleri kendilerine yakışanı yaparak büyüklük göstermişlerdir. Bizlere de düşen bu tür faaliyetlerde yer almak ve insanların birbiriyle daha çok yakınlaşmasını sağlamak ve birbirlerine düşmanlık beslemelerini önlemektir. Bunu da yaptığımız için çok mutluyuz. Ben burada barış sağlayan ve kavgadan, kinden uzak duran aileleri tebrik ediyor ve bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi. 

Sağlanan uzlaşmanın ardından Ahmet Bilsin ve Mehmet Çetin diğer aile üyeleri ile birbiriyle kucaklaştı. 

Barış törenine, Pazarcık Garnizon Komutanı Uğur Bucak,Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ  ve her iki ailenin fertleri katıldı.

1-20161108110407.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.