İki Bomba Daha Bulundu

İki Bomba Daha Bulundu
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, yola döşenen bombanın patlaması sonucu 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı olayın ardından çalışma başlatan güvenlik güçleri, yüksek tahrip gücü ola...

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, yola döşenen bombanın patlaması sonucu 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı olayın ardından çalışma başlatan güvenlik güçleri, yüksek tahrip gücü olan 2 bomba daha buldu. Bombalar, kontrollü bir şekilde imha edildi.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde güvenlik güçleri, Silvan Barajı’na giden Boyunlu grup köy yolu girişinde bugün sabah saatlerinde, 13 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği, bir kişinin de yaralandığı bombalı saldırının ardından çok yönlü operasyon ve arazi arama-tarama faaliyeti başlattı. Çalışmada, detektörlerle mayın taraması yapan güvenlik güçleri, tuzaklanmış iki adet tahrip gücü yüksek bomba buldu. Bombalar, etrafından güvenlik şeridi oluşturduktan sonra kontrollü bir şekilde patlatılırken, patlamaların etkisiyle yerde derin çukurlar oluştu. İlçedeki operasyonlar sürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.