"İki puan kaybettiğimizi düşünüyorum"

"İki puan kaybettiğimizi düşünüyorum"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-2 sona eren Medipol Başakşehir maçı sonrası, "İki puan kaybettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-2 sona eren Medipol Başakşehir maçı sonrası, "İki puan kaybettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Rakibimizin gücünü ve oyun anlayışını biliyorduk. 1-0 geriye düşmek bizi olumsuz etkilese de net fırsatlar yakaladık ama golü bulamadık. İkinci yarıda beklenmeyen bir şekilde ikinci golü yedik. Daha fazla pozisyon bulmamıza ve daha az fırsat vermemize rağmen iki puan kaybettiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Güneş, futbolcularının iyi bir oyun çıkardığını belirterek, "Futbolcularım maç boyunca disiplinli oynamaya çalıştılar. Tabii ki hatalarımız vardı, kolay değil. Birinci ve ikinci gol, bizim yemememiz gereken gollerdi. Bütün gücüyle savaşan bir rakibe karşı oynadık. Lig bir maraton, bunda kayıplar olacaktır. İyi, kötü oyun, hakem hataları, saha zemini, şartlarda beklenmeyen şanssızlıklar olacaktır. Sabırlı olmak gerekiyor" şeklinde konuştu.

"QUARESMA DA ÇOK İYİ OYNADI"

Bir basın mensubunun, "Olcay Şahan-Ricardo Quaresma değişikliğinde geç kaldığınızı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine siyah-beyazlı teknik adam, "Tam zamanında aldığımı düşünüyorum. Oyunun gidişi olarak rakibin direnç göstereceğini bekliyorduk. Aynı zamanda ikinci golü, hiç beklemediğimiz bir zamanda yedik. Oyunu kazanacak pozisyonlar da bulduk. Quaresma da çok iyi oynadı" açıklamasında bulundu.

Alexis Delgado-Necip Uysal ikilisiyle ilgili olarak ise Güneş, "Delgado yeni geldi. Necip Uysal ön bölgeden devşirme yapıldı. Oyun başında da hiç beklemeyen bir şekilde Delgado kart gördü. Oyuncu tedirgin oluyor. Kaldı ki, rakiplerin görmesi gereken kartlar çıkmadı. Hepsi bize gösterildi. Necip de ayağı ters geldiği için sağ tarafta oynadı. Zaman zaman iyi işler yaptılar, zaman zaman da rakibin çıkışlarında sıkıntıları oldu" değerlendirmesinde bulundu.

"BİZİ RAHATSIZ ETTİ"

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'a ateş püsküren Güneş, "Özellikle Mehmet Batdal'ın yüksek toplarda dirseğini çok iyi kullanması, hakemin de yardımcı olması... Hakem atacağına, teknik direktörleri onu dışarı aldı. Bu da kabul etmek gerekir ki, bizi rahatsız etti. Çünkü zaten uzun boylu, bir de dirsek kullanıyorsun. Aynı hakem, Trabzonspor maçında Quaresma'yı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Burada o cesareti yoktu. 2 maçta 5 puan kaybettik" dedi.

"MAÇI HAK EDEN TAKIMIN BEŞİKTAŞ'TI"

Maçı hak edenin Beşiktaş olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Hakeme rağmen maçı alabilirdik. Öyle oynamamız gerekiyor. Bugün maçı hak eden takımın Beşiktaş olduğunu düşünüyorum. Eğer Mahmut Tekdemir, Doka, Mehmet Batdal sahada kalıp, Delgado kart görüyorsa, burada bir yanlışlık var. Bir hafta önce Fenerbahçe kaybetti diye mi, bundan rahatsızlık var. Dört dakikalık uzatma mı var maçta? Biz hakeme, her şeye rağmen maçı kazanmalıyız. Hiçbir mazeret bizim iyi oyunumuzu engellememeli" şeklinde konuştu.

Maçtan sonra hakemi beklemesiyle ilgili olarak ise Güneş, "Hakemi tebrik ettim. 3 maç oldu. Geçen sene Kardemir Karabükspor maçını izlerseniz görürsünüz. İki kırmızı kart gördüm, 3-2 mağlup olduk. Olaylar oldu, saha kapanabilirdi. Bu sene Trabzonspor maçı, 10 kişi kaldık. Bir de bu maç, takdir sizin. İzleyin, ben hatalıysam kabul ediyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.