İki Yazar daha yazacak

İki Yazar daha yazacak
İlkeli yayıncılık anlayışı ile 2008 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren haber sitemiz yazar kadrosunu artırıyor.

İlkeli yayıncılık anlayışı ile 2008 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren haber sitemiz yazar kadrosunu artırıyor.

Ata yurt Türkistan’da yaşayan 29 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Habibe Baykalkök, yaşadığı tecrübeler, seyahat ettiği ülkelere ait izlenimleri ve güncel konularıyla siz değerli takipçilerimize merhaba diyecek.

Öte yandan Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesini bitiren kendini geleceğe hazırlayan genç bir yazarımız oldu. Bu genç yazarımızın adı Cuma Taş, Elbistan ilçesinde yaşayan bu genç yazarımız hayata dair güncel ulusal ve uluslarası konularda yazı yazacak.

Habibe BAYKALKÖK 

1952 yılında Kahramanmaraş'ın Elbistan Ilçesinin Til (Akbayır) Köyünde doğdu. Kendi köyünde ilkokulu bitirip, orta okulu Savcı olan amcası Abdülkadir Baykal' ın yanında Çorum'un Kargı kazasında okudu.
Ortaokuldan sonra öğretmen okulunu bitirdi ve Elbistan'da kendi okuduğu ilkokul da içinde olmak üzere köyler de öğretmenlik yaptı. Ardından İzmir ve Erzurum'da öğretmenlik görevini sürdürürken (24 sene devlette,5 yılda Özel Koleji'nde çalıştı).
Halen Emekliyim üç çocuklu evliyim, Eşimin görevi ve torun sevgimizin gereği birçok ülkeyi gezdim.
Şimdilik bu kışı da, Türkistan da geçireceğiz.
Selam olsun Ana Yurda. 

CUMA TAŞ

1988 yılında Elbistan’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Elbistan’da yaptım.2014 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldum. Şu an KPSS sınavına hazırlanmaktayım ve Elbistan’da ikamet etmekteyim. Ekonomi, tarih, dış politika alanlarına ilgi duymaktayım.

Kahramanmaraş Gündem yazı ailesine katılan değerli iki yazarımıza aramıza hoş geldiniz diyor, önemli yazıları ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.