İkiz Kardeşini Yalnız Bırakmadı

İkiz Kardeşini Yalnız Bırakmadı
23 Nisan Uluslararası Çocuk Fuarı’nda ikizinin gösterisini izlemeye gelen Tuğçe fuara renk kattı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fua...

23 Nisan Uluslararası Çocuk Fuarı’nda ikizinin gösterisini izlemeye gelen Tuğçe fuara renk kattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda ikizini izlemeye gelen bedensel engelli Tuğçe Tatlı renkli görüntüler oluşturdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 4.’sünü düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda yer alan Performans Sahnesi’nde Derince Çenesuyu İlköğretim Okulu’nun Halk Oyunları gösterisinde ilginç enstantaneler yaşandı. Artvin yöresi oyunlarını sergileyen öğrencileri izleyenlerin arasında farklı bir konuk da vardı.

Halk oyunu sergileyen öğrencilerden Samet Tatlı’nın ikizi Tuğçe Tatlı da kardeşini izlemeye geldi. Bedensel engelli olan Tuğçe Tatlı, halk oyunu kostümüyle kardeşinin gösterisini takip etti. Aynı sınıfta öğrenim gören Tuğçe, kardeşini ilgi ile takip etti. Bol bol alkışlarla gösterisine eşlik eden Tuğçe ile kardeşinin mutluluk tablosu ise görülmeye değerdi.

23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FUARI’NDA İKİZİNİN GÖSTERİSİNİ İZLEMEYE GELEN TUĞÇE FUARA RENK KATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.