İktisadi Düşünce Girişimi Platformu Çalıştayı İslahiye İibf’de Yapıldı

İktisadi Düşünce Girişimi Platformu Çalıştayı İslahiye İibf’de Yapıldı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından organize edilen İktisadi Düşünce Girişimi Platformu Çalıştayı İktisat Fakültesi’nde yapıldı.Oturum Başkanl...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından organize edilen İktisadi Düşünce Girişimi Platformu Çalıştayı İktisat Fakültesi’nde yapıldı.

Oturum Başkanlığı’nın Prof. Dr. Ercan Eren’in yaptığı İktisadi Düşünce Girişimi platformu tarafından her yıl düzenlenen çalıştayların bu yıl ev sahipliğini İslahiye İİBF yaptı. GAÜN Merkez Kampusta düzenlenen ve iki gün süren "iktisat ve diğer bilimler" konulu çalıştaya Türkiye’nin önde gelen iktisadi düşünce tarihçileri katıldı. İslahiye İİBF Dekan Vekili Doç. Dr. Çiğdem Boz’un da üyesi olduğu İktisadi Düşünce Girişimi çalıştaylarda sunulan bildirileri kitap haline getirerek ülkemizde iktisadi düşüncenin gelişimine katkı sağlayacağını bildirdi.

Doç. Dr. Boz, iktisadi düşünce tarihi ve iktisat felsefesi konularında uzmanlaşmış sosyal bilimcilerin oluşturduğu bir düşünce ağı olan İktisadi Düşünce Girişimi olarak ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.