İl Başkanı Metin Doğan adaylık başvurusunu yaptı

İl Başkanı Metin Doğan adaylık başvurusunu yaptı
Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan İl Başkanı Metin Doğan, Başbakan Davutoğlu’ndan gelen davet ile istifa ederek aday oldu

1 Kasım’da gerçekleştirilecek erken seçime yaklaşırken siyasi hareketlilik AK Partide yoğun olarak görüldü. Başvuru süresinin son günü olması sebebiyle parti hareketli saatler yaşadı.

Aday adaylığı için sıraya girenler arasında İl eski Başkanı Metin Doğan, kalabalık bir dost gurubu ile geldiği binanın toplantı salonunda, önce Mardin’de teröre kurban giden, şehit düşen 4 polis için Allah’tan rahmet dilerken; “bunlar terörün son çırpınışları, ya toprakları terk edecekler, ya da silahları teslim edecekler” ifadesini kullandı.

14 senedir partinin ve teşkilatın içinde olduğunu belirten eski İl Başkanı Metin Doğan, milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu sırasında koltuğu yardımcısı Av. Ahmet Güngör’e bırakırken, 20 aydır parti içinde verdiği mücadelelerden kesitler aktardı, vatandaşların rahatı, huzuru ve her türlü ihtiyaçlarının giderilmesinde elini taşın altına koyduğunu belirtti, parti olarak mazlumların yanında, zalimlerin karşısında dimdik ve onurlu bir şekilde ayakta durduklarını söyledi.

Doğan, “Bizler görev yaptığımız süre zarfında, mazlumların hep gür sesi olmaya gayret ettik. Çok şükür, il başkanlığı dönemimiz bereketli geçti, kaç tane seçim atlattık. Hepsinden de yüzümüzün akı ile çıktık. Rekorlar yaşadık, halkın teveccühlerine mazhar olacak oylar aldık. Bugün itibariyle milletvekili sayımız 6 ama inşallah ve inanıyorum ki, 1 Kasım’daki seçimde bu sayıyı 7’ye veya 8’e çıkartma gayreti içindeyiz” dedi.

Devlet demir yumruğunu PKK’ya gösterdi..

Kurduğu düzgün cümlelerle dinleyenleri ikna etmeyi başaran milletvekili aday adayı Av. Metin Doğan; “Bu terör bitecek. Bu toprakları terk edecekler, buna inanıyorum. Çünkü devletimiz bu meselede kararlı ve inançlı. Çünkü demir yumruğunu PKK denen alçak terör örgütüne göstermiştir, göstermeye devam etmektedir” diye konuştu, millete hizmet etme şerefi adına kendisini desteklemeye gelen vatandaşlardan destek istedi.

Ahmet Güngör, “Başkanıma vekil diyorum, kendisine başarılar diliyorum”

Konuşması ardından başvurusunu yaptı, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Güngör evrakları teslim aldıktan sonra, alındı belgesini aday adayı Doğan’a teslim ederken, eski başkanlarına başarı dileklerinde bulunmayı ihmal etmedi.

Metin Doğan, konuşmaların ardından ve alındı belgesini teslim aldıktan sonra, kendisine destek veren dostları ile hatıra fotoğrafı çektirirken, basın mensupları ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.