İl Genel Meclisi Mart Ayı Toplantısı

İl Genel Meclisi Mart Ayı Toplantısı
Adıyaman İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantısının ikinci oturumunda gündeme dair maddeler görüşüldü.İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündem maddelerini...

Adıyaman İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantısının ikinci oturumunda gündeme dair maddeler görüşüldü.

İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündem maddelerini görüştü. Mart ayı toplantısının ikinci oturumunda gündemde bulunan merkeze bağlı Bağdere köyü Tarla Kurugöl mevkiinde yapılması planlanan ticaret alanı nazım imar planı ve uygulama imar planı görüşüldü. Komisyon tarafından tutulan rapor doğrultusunda dosyanın daireye iadesi ve eksiklerin tamamlandıktan sonra yeniden gündeme alınması kararlaştırıldı.

Adıyaman Gölbaşı karayolu üzeri Börgenek Köyü yakınlarında SS Adıyaman Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı kooperatifi için oto satış, tamir, bakım, servis, torna, üretim, imalat ve sanayi faaliyetlerini yapılması için hazırlanan nazım imar planı ve uygulama imar planı da komisyonun raporu doğrultusunda idareye iade edilerek, dosyadaki eksikliklerin tamamlandıktan sonra yeniden gündeme alınmasına karar verildi.

CHP’li Meclis Üyesi Mahmut Nedim Evli ise, dilek ve temenniler bölümünde, İl Özel İdare’sine gönderilen 19 Milyon TL’lik ek ödeneğin nerelerde kullanılacağını sordu. Meclis Başkanı Şahan ise, paranın Valilik hesabına aktarıldığını, paranın nerelerde kullanılacağına dair açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılabileceğini söyledi.

ADIYAMAN İL GENEL MECLİSİ MART AYI TOPLANTISININ İKİNCİ OTURUMUNDA GÜNDEME DAİR MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.