İl Genel Meclisi Toplandı

İl Genel Meclisi Toplandı
Adıyaman İl Genel Meclisi, Mayıs ayı toplantıları devam ediyor.Mayıs ayı toplantıları geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle başladı. Mayıs ayı toplantısının 3. oturumuna Başkanvekil Mustafa Kavak başka...

Adıyaman İl Genel Meclisi, Mayıs ayı toplantıları devam ediyor.

Mayıs ayı toplantıları geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle başladı. Mayıs ayı toplantısının 3. oturumuna Başkanvekil Mustafa Kavak başkanlık etti.

İl Genel Meclis üyeleri gündemdeki maddeleri görüştü. Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu başkanları gündemdeki maddelere ilişkin raporlarını okudu.

Adıyaman merkez Büyükkavaklı Köyü, 109 ada 1 nolu parsel üzerinde eğitim tesisi amaçlı imar planı yapılması için 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, Sincik ilçesi Aksu Köyü Fındık Çayı üzerinde bulunan 106 ada 1 nolu parsel ve 105 ada 67 nolu parsellerde Mengel Regülatörü ve HES projesi yapılması amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planları, merkez Yarmakaya Köyü 41 nolu parselin 6000 metrekarelik kısmı üzerinde eğitim tesisi alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının onaylanmasına meclis üyeleri karar verdi.

ADIYAMAN İL GENEL MECLİSİ, MAYIS AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.