İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Elbistan'da Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başkanlığında yapıldı.

İl Mesleki Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Elbistan'da Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başkanlığında yapıldı. 

  Sword Otel konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Paksoy, Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

  2014-2015 eğitim öğretim yılında mesleki ve teknik eğitim veren okulların genel bir değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, “Geçen dönem içerisinde bir takım faaliyet ve etkinlikleri sizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik. Sizin şahsınızda öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Çağımız iletişim çağıdır. Bizlerde çok sağlıklı iletişim kurmak zorundayız.  Ülkemizde hiç kimsenin arzu etmediği cinsel istismar vb. her türlü tehlikelerden öğrencilerimizi korumak ve kollamak zorundayız. O nedenle bu tür olaylara meydan vermemek için aşırı hassasiyet göstermeliyiz. Bu nedenle okullarımızda tüm alanlarını kontrolümüz altında bulundurmalıyız. İlimizin eğitimde başarı grafiği yükselen 10 ilin içerisinde yer alması bizim şevkimizi daha da arttırdı. Öğrencilerimizin eğitimini en iyi ortamlarda almaları için var gücümüzle çalışmalıyız. Tüm okullarımızın bu başarıyı aşağıya düşürmeden, bu yükselişe hız kazandırmalarını istiyorum” dedi.

  Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumlar Yönetmeliğinde belirtilen esaslar doğrultusunda “Tam Gün Tam Yıl Uygulaması” ile birlikte diğer gündem maddeleri değerlendirildiği toplantı mesleki ve teknik eğitim ile ilgili tanıtım sunumunun ardından sona erdi.

aw364229_02.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.