İl Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Sona Erdi

İl Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Sona Erdi
Bölgesel İstişare Toplantısı için Kilis’te bulunan Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürleri kentten ayrıldılar.Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili’nin ev sahipliğ...

Bölgesel İstişare Toplantısı için Kilis’te bulunan Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürleri kentten ayrıldılar.

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili’nin ev sahipliğinde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un katılımlarıyla Kilis ve bölgemizde yaşanan eğitim sorunları ve ortak çözüm önerileri ile ilgili toplantı yapıldı.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis Milli Eğitim Müdürlerinin katılımları ile gerçekleştirilmesi planlanan “Milli Eğitim ve Suriyeli Misafirlerin Eğitimleri İle İlgili Sorunlar ve Ortak Çözüm Önerileri” başlıklı bir toplantı planlandı.

İl Milli Eğitim Müdürleri, ilk olarak Kilis Milli Eğitim Müdürlüğünde karşılandı, daha sonra toplantının yapılacağı Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçildi. Burada yapılan toplantıda Kilis ve bölgede karşılaşılan eğitime dair sorunlar ve ortak çözüm önerileri istişare edildi. Toplantının ardından Kilis Valisi Süleyman Tapsız makamında ziyaret edildi. Daha sonra Elbeyli Beşiriye Konteyner Kent ziyaret edildi. Konteyner Kent’ten sorumlu Elbeyli Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı tarafından konteyner kent hakkında tanıtıcı bir sunum yapıldı. Bilahare burada bulunan okullar ve sosyal tesisler gezildi. Ardından Öncüpınar Konaklama Tesisleri Eğitim Koordinatörü Seyfettin Çimen mihmandarlığında gezdirildi. Konteyner kent ziyaretlerinin akabinde Kilis’te bulunan sahabelerden Şeyh Muhammed Bedevi Hazretleri’nin kabri ziyaret edildi. Kilis Öğretmenevi ve ASO’da içilen çaylar eşliğinde günün değerlendirilmesi yapıldı ve daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, toplantıya katılan misafirlere teşekkür ederek uğurladı.

KİLİS, ŞANLIURFA, KAHRAMANMARAŞ VE GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ KİLİS'TE İSTİŞAREDE BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.