İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Kahramanmaraş Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri eğitim öğretim yılı başından bu yana sürdürdükleri okul ziyaretlerine Onikişubat İlçesi Zafer Ortaokulu ziyareti ile devam ettiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri eğitim öğretim yılı başından bu yana sürdürdükleri okul ziyaretlerine Onikişubat İlçesi Zafer Ortaokulu ziyareti ile devam ettiler.

 Temel Eğitimden sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertan GÖL ile Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojilerinden sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKCI Onikişubat ilçesi Zafer Ortaokulunda okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan Temel Eğitimden Sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertan GÖL; İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin AKKURT’un direktifleri doğrultusunda Kahramanmaraş’ta eğitim öğretim kalitesini artırarak, daha üst seviyelere çıkarmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini, bugün de bu çalışmalar kapsamında Onikişubat ilçesi Zafer Ortaokulu ziyaret ettiklerini söyledi. Sözlerine “Değerli öğretmen arkadaşlarım; Öncelikle Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin AKKURT Beyefendinin sizlere selamlarını iletiyorum. Değerli meslektaşlarım, başarının temeli değerli siz öğretmenlerimizsiniz. Bizler il ve ilçe yöneticileri olarak, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin yanındayız. Bu maksatla okullarımızı bire bir ziyaret ederek öğretmen arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Problemleri, sıkıntıları yerinde görerek çözümler üretmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki il, ilçe okul yöneticilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız ele ele verdiğimizde başarılı olmamız için hiç bir neden yok. Bu vesile ile gayret ve özveri ile çalışan öğretmen arkadaşlarımıza, yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Eğitim Öğretim Yılı boyunca bu maksatla okullarımızı, öğretmen arkadaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz.” diyerek devam etti. Daha sonra TEOG Sınavının mantığı, 1.TEOG Sınavı tarihi olan 26-27 Kasım 2014 tarihine kadar dersler bazında öğrencilere kazandırılması gereken kazanımlar, eksik kalan kazanımlar noktasında alınacak tedbirler, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığınca duyulmuş olan dersler bazında kazanım tabloları, bu süreçte öğretmenlerin, öğrencilerin, eğitim yöneticilerinin ve anne baba olarak velilerin yapması gerekenler konusunda öğretmenleri bilgilendirdi.

10745035_10202997709210012_194563940_n.jpg

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKCI’de; Sınavın uygulama süreci, e-okul sistemi üzerinden öğrencilere ait bilgilerin güncellenmesi, özel eğitime muhtaç olan öğrencilerin bilgilerinin Mebbis-Ram Modülüne işlenmesi ve bu konuda yapılacak çalışmalar, öğretimin yanında mutlaka eğitimin ön planda ele alınması, çocuklara mutlaka gerekli olan erdem ve değerlerin kazandırılması konularında öğretmenleri bilgilendirdi.

Daha sonra söz alan okul yönetici ve öğretmenler uygulamada karşılaştıkları problemleri, istek ve arzuları, düşüncelerini ifade ederek ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin okulları ve öğretmenleri ziyaret etmelerinden, sorun ve problemleri yerinde görmelerinden son derece memnun olduklarını, bu tür ziyaretlerin kendilerini olumlu yönde motive ettiklerini belirterek, ziyareti gerçekleştiren milli eğitim müdürlüğü yöneticilerine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.