İl Milli Eğitim Müdürlüğü’den Bir Proje Daha

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’den Bir Proje Daha
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek (SODES) Programı çerçevesinde 2013-79-0194 numaralı ‘SODES Seninle Geleceğe Bak Güvenle’ isimli ek projesi kabul edildiğini söyledi.

- İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek (SODES) Programı çerçevesinde 2013-79-0194 numaralı ‘SODES Seninle Geleceğe Bak Güvenle’ isimli ek projesi kabul edildiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan,4 ay sürecek olan projede Kilis il merkezinde gelir ve eğitim düzeyi düşük olan dezavantajlı ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü bir okula çok amaçlı kültür-sanat konferans salonu kazandırıldığını belirterek, “Proje kapsamında düzenlenecek halk oyunları, müzik kursları bağlama, gitar,keman, kültürel konferanslar, eğitim seminerleri ve bilgilendirme toplantılarıyla beraber diğer okullarla düzenlenecek yarışma etkinlikleri ile sosyal entegrasyona katkıda bulunulacak olup kültür, sanat ve sosyal aktivitelere erişmede fırsat eşitliği sağlanmış olacaktır. Projemiz 26 Eylül 2014 tarihinde imzalanmış ve Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Bölümü AR-GE Birimi tarafından yürütülmeye başlanmıştır” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.